Bli medlem

Äger du en fågelhund? Vill du bli en i gemenskapen? Då är Gotlands Fågelhundsklubb något för dig. Vi erbjuder en gemenskap som du inte får någon annanstans och vi erbjuder flera andra fördelar med att bli medlem hos oss.

Om Gotlands Fågelhundsklubb

Gotlands Fågelhundsklubb är en ideell förening som har funnits sedan 1942, vilket är ett bra tag. Idag har vi ungefär 5 000 medlemmar och alla är bosatta på eller har någon koppling till Gotland.

Vi som arbetar på föreningen gör så ideellt och utan betalning. Alla har en passion för fågelhundar och stor kunskap kring vad det innebär att äga en.

Vår vision är att skapa en gemensam plattform till alla som äger en fågelhund. Under alla år som vi har funnits har vi fokuserat på att utveckla föreningen för att kunna ge både ägare och hund vad de vill ha. Vissa medlemmar trivs i klubben eftersom de kan utbyta kunskap. Andra trivs för att de har hittat andra personer med samma intresse. Oavsett vad din tanke är med att bli medlem så är du hjärtligt välkommen. Hos oss får man ta del av kurser, gemenskap, träffar och mycket annat.

Priser

Medlemskap                                                 300 kronor

Medlemskap till familjemedlem                       150 kronor

Senior                                                          200 kronor

Student                                                        300 kronor

Kurser

Lydnadskurs                                                  500 kronor

Patrullhundskurs                                            500 kronor

Tävling                                                         300 kronor

All kunskap du behöver

Vi på Gotlands Fågelhundsklubb är stolta över den gemenskap som finns i föreningen. Som medlem i föreningen kommer du aldrig stå utan svar eller vara ensam. Vi anordnar årligen flera träffar där medlemmar kan mötas och umgås. Tävlingar är också återkommande vilket är en stor bidragande faktor till den sammanhållning som finns.

Finns det varken möjlighet att gå på en träff eller tävling så finns det alltid personer tillgängliga på hemsidan.